Oferim lucru pe tot parcursul anului
Bonus de performanta de pana la 25%.
Vino singur, in cuplu sau grup!
Locuinta cu bucatarie si baie proprie
Asistenta personala
Română

Salariu atractiv

CombiVliet iti ofera atat un loc de munca frumos, curat si sigur, cat si un salariu bun. Salariul de baza este de 13,68 euro pe ora. In plus, cu performante bune poti castiga cu 25% mai mult. Astfel, iti oferim posibilitatea sa detii controlul asupra salariului tau! Te platim saptamanal prin contul bancar personal existent sau pe care il putem crea impreuna pentru tine.

Ore de munca garantate

Un salariu bun este important, dar la fel de importante sunt orele garantate pe care le poti lucra. La CombiVliet vei lucra cel putin 38 de ore pe saptamana, pe tot parcursul anului. Roșiile vor continua să crească. Știm că pentru mulți angajatori programul de lucru este incert deoarece este strâns legat de sezonalitate. La CombiVliet insa, iti putem oferi suficienta munca pe tot parcursul anului si-ti garantam cel putin 38 de ore pe saptamana!

Esti in imediata apropiere de locul de munca

Locuiesti aproape de munca, asa ca nu esti niciodata pe drum pentru mult timp Drept urmare, in loc sa pierzi timpul in transport, te poti relaxa mai mult in pat dimineata. Ai posibilitatea de a indica preferintele personale si vom incerca sa le indeplinim cat mai bine posibil. Avem grupuri carora le place sa locuiasca impreuna, cupluri carora le place sa stea impreuna intr-o casa, etc.

Asistenta personala

Credem ca indrumarea personala este foarte importanta, iar acest lucru incepe odata introducerea. Aceasta este o experienta noua pentru tine si, fara indoiala, vei avea multe intrebari. De aceea credem ca este important sa fim alaturi de tine in toate etapele pregatirii. Te vom indruma alaturi de agenția noastra partenera de recrutare NL Jobs. Aceasta inseamna ca exista oameni care vorbesc limba romana si care te inteleg. Chiar si in timpul sederii tale in Olanda iti vom fi mereu alaturi. La locul de munca vei primi indrumari de la colegi si de la managerii CombiVliet. De asemenea, poti contacta oricand pe cineva de la NL Jobs. In acest fel, poti fi sigur ca nu vei fi niciodata singur.

Transport gratuit

Din fericire, Tarile de Jos sunt relativ mici ca dimensiune si totul iti este la indemana, in special pentru ca aici sunt drumuri si conexiuni bune. Angajatii nostri vin pe jos, cu bicicleta sau cu masina. Cu toate acestea, avem o solutie buna pentru tine si pentru a ajunge cu usurinta la locul de munca, iti asiguram si transport gratuit. 

Castigi suplimentar cu un permis de conducere

Daca ai un permis de conducere valabil si vrei sa folosesti masina de lucru pentru a ajunge la munca, poti chiar sa castigi in plus pe langa salariu. Aceasta compensatie este in medie de 100 EUR pe luna si presupune sa iei cu tine in masina cativa colegi. In plus, pentru o mica taxa, poti folosi masina de munca si pentru uz personal. Daca ai intrebari despre aceasta oportunitate, vom fi bucurosi sa iti raspundem.

Oportunitati de crestere

Daca iti place munca si cultura olandeza, ai posibilitatea de a evolua profesional si personal, participand la cursuri. Spre exemplu, poti participa la cursurile de limba olandeza.

Continua sa cresti în cadrul CombiVliet

CombiVliet este o companie moderna, in continua crestere, cu mai multe locatii in Olanda si in strainatate si cu un grup mare de oameni ambitiosi. Mai mult de atat, daca iti doresti sa lucrezi alaturi de noi, iti oferim oportunitatea de a creste profesional in cadrul companiei.

Vino sa lucrezi la CombiVliet!