Oferim lucru pe tot parcursul anului
Bonus de performanta de pana la 25%.
Vino singur, in cuplu sau grup!
Locuinta cu bucatarie si baie proprie
Asistenta personala
Română

Agentia de recrutare NL Jobs

Alăturați-vă: 10+ locuri disponibile

O agentie de recrutare de incredere!

In mod normal, pentru a te angaja in strainatate te inregistrezi la o agenție de recrutare si ei iti cauta un loc de munca disponibil. CombiVliet iti ofera ceva mai bun! In acest fel aplici direct la angajator in colaborare cu o agentie de recrutare, NL Jobs. Vei fi ghidat perfect in orice pas din calatoria ta catre CombiVliet, inclusiv cazarea si transportarea. Acest lucru iti garanteaza ca vei ajunge in locul potrivit, intr-un mediu placut, care sa corespunda cerintelor tale. Pe langa asta, CombiVliet te asigura ca poti sa lucrezi si sa locuiesti alaturi de prieteni sau in cuplu.  

De ce ai face asta?

Munca la CombiVliet este sigura, curata si bine platita. Castigi 10,34EUR pe ora, iar cu bonusuri iti poti creste salariul cu 25%! De asemenea, nu este lipsit de importanta faptul ca CombiVliet iti poate garanta saptamanal cel putin 38 de ore de munca. Ba mai mult, putem garanta ca vei avea acest numar de ore pe tot parcursul anului! Stim ca majoritatea agentiilor iti pot oferi munca sezoniera, dar la CombiVliet te poti bucura de aceasta pe tot parcursul anului. Pe langa munca, poti fi convins ca iti vom asigura atat cazarea, cat si transportul, incepand de la calatoria spre Olanda si pana la intoarcerea tacasa. Suna interesant? Atunci nu astepta si alatura-te echipei noastre. Ne vedem in curand!

Esti pregatit sa incepi? 

Daca esti curios sa afli mai multe detalii despre acest loc de munca, suntem aici sa te ajutam si consultam. Agentia de recrutare NL Jobs iti va oferi un asistent personal, care te va indruma in limba materna. Acesta iti va raspunde la intrebari si te va ghida prin pasii pe care trebuie sa-i parcurgi.

Stiai ca poti aplica alaturi de prieteni sau in cuplu pentru pozitia la CombiVliet? Va oferim oportunitatea sa lucrati si sa locuiti impreuna. Atat de confortabil!

Ai nevoie de mai multe detalii pentru a te convinge? Angajatii nostri iti pot povesti mai multe despre acest loc de munca si experienta lor la CombiVliet. Daca ai intrebari, vom fi bucurosi sa iti oferim un raspuns cat de curand posibil. Speram sa ne vedem in curand! 

Avem mare grija de tine!

La CombiVliet faci parte dintr-o echipa unita si nu esti considerat doar „un” lucrator temporar. Vei primi indrumare personala in limba romana si o buna pregatire inca din prima etapa.

  • Locuinta moderna Oferim angajaților nostri apartamente complet echipate.
  • Salariu atractiv Salariile sunt conform cu standardul pietei si iti vei primi salariul incepand din prima zi de munca.
  • 25% bonus de performanta Daca vrei sa castigi mai mult, poti face asta la CombiVliet cu pana la 25% peste salariu.
  • Asistenta personala Iti oferim asistenta personala inca din prima etapa de aplicare la CombiVliet! 

Te-au precedat

Multi oameni din strainatate vin sa lucreze la CombiVliet. Vrei sa afli experienta lor si cum se simt ca fac parte din echipa CombiVliet?

"Lucrez de câțiva ani la CombiVliet. Acum cunosc o mulțime de oameni. Oamenii de aici sunt foarte drăguți și mă distrez în afara serviciului. Cu siguranță aș recomanda asta altor oameni!"

Daniela-Catalina Stan

„Am avut mai multe locuri de muncă în Olanda, dar de când sunt aici, nu mai caut”.

Dawid Jasek

"CombiVliet este o companie cu un nume bun, totul este bine organizat în ceea ce privește locuința, transportul și munca în sine. Cel mai mare avantaj al tuturor a fost că am putea lucra și locui aici împreună în cuplu."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

"Un prieten m-a invitat să vin să lucrez aici. A trebuit să mă obișnuiesc la început, dar îndrumarea este bună și munca este foarte distractivă. Și se plătește bine :)"

Karolina Zajda

"Este posibil să lucrezi la roșii. Nu este foarte greu. Lucrez cu oameni drăguți."

Danut Paun

Vino sa lucrezi la CombiVliet!