Oferim lucru pe tot parcursul anului
Bonus de performanta de pana la 25%.
Vino singur, in cuplu sau grup!
Locuinta cu bucatarie si baie proprie
Asistenta personala
Română

Alege-ti un loc de munca de top la CombiVliet!

CombiVliet este un producator modern de tomate cu locatii in Tarile de Jos. Cautam angajati motivati pentru una dintre acele locatii. Daca chiar tu esti în cautarea unui loc de munca ofertant, atunci acesta este pentru tine. Suntem in cautare de angajati care sa contribuie la experierea acestor produse in intreaga lume, in fiecare zi. Munca ta la CombiVliet este una sigura si curata, iar salariul atractiv. Vei castiga 10,34 EURO pe ora si te vei bucura de schema unica de bonusare pe care o avem si care iti ofera oportunitatea de a castiga cu 25% mai mult. 

De ce CombiVliet?

Acest job are mai multe avantaje! De exemplu, pe langa salariul de baza de 10,34EUR pe ora, poti castiga aditional pana la 25% extra datorita schemei de bonusare. Iti oferim garantat 38 de ore pe saptamana, pe tot parcursul anului, dar si posibilitatea de a lucra in plus. Ba mai mult, munca la CombiVliet nu este una sezoniera si te poti bucura de aceasta tot anul. La CombiVliet exista intotdeauna ceva de facut. Angajatii nostri apreciaza acest lucru si il considera unul dintre principalele motive pentru a reveni aici in fiecare an. Pe langa faptul ca aici poti sa castigi bine, iti oferim si ocazia sa te relaxezi dupa munca. 

Cum te poti angaja la CombiVliet?

Te vom primi cu bratele deschise in echipa noastra!

Ceea ce face acest loc de munca unic este faptul ca te poti inscrie cu un grup de prieteni sau in cuplu. Deoarece nu suntem o agentie de recrutare, ci poate direct noul tau angajator, iti putem garanta atat tie, cat si colegilor tai de calatorie ca veti lucra si locui in acelasi loc. Lucram in parteneriat cu NL Jobs, care ne ajuta sa va angajam la CombiVliet. NL Jobs are o reputatie excelenta si multa experienta in acest domeniu. Daca esti interesat de acest job la CombiVliet, nu ezita sa ne contactezi. Un angajat CombiVliet, vorbitor de limba romana, iti va oferi toate detaliile necesare, astfel incat sa te alaturi cat mai rapid echipei noastre. Ne vedem in curand! 

Avem mare grija de tine!

La CombiVliet faci parte dintr-o echipa unita si nu esti considerat doar „un” lucrator temporar. Vei primi indrumare personala in limba romana si o buna pregatire inca din prima etapa.

  • Locuinta moderna Oferim angajatilor nostri apartamente complet echipate.
  • Salariu bun Salariile sunt conform cu standardul pietei si iti vei primi salariul incepand din prima zi de munca.
  • 25% bonus de performanta Daca vrei sa castigi mai mult, poti face asta la CombiVliet cu pana la 25% peste salariu.
  • Asistenta personala Iti oferim asistenta personala inca din prima etapa de aplicare la CombiVliet! 

Te-au precedat

În trecut, mult mai mulți oameni veneau să lucreze la CombiVliet din străinătate. Cum au experimentat asta? Și cum se simt când fac parte din echipa CombiVliet?

"Lucrez de câțiva ani la CombiVliet. Acum cunosc o mulțime de oameni. Oamenii de aici sunt foarte drăguți și mă distrez în afara serviciului. Cu siguranță aș recomanda asta altor oameni!"

Daniela-Catalina Stan

„Am avut mai multe locuri de muncă în Olanda, dar de când sunt aici, nu mai caut”.

Dawid Jasek

"CombiVliet este o companie cu un nume bun, totul este bine organizat în ceea ce privește locuința, transportul și munca în sine. Cel mai mare avantaj al tuturor a fost că am putea lucra și locui aici împreună în cuplu."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

"Un prieten m-a invitat să vin să lucrez aici. A trebuit să mă obișnuiesc la început, dar îndrumarea este bună și munca este foarte distractivă. Și se plătește bine :)"

Karolina Zajda

"Este posibil să lucrezi la roșii. Nu este foarte greu. Lucrez cu oameni drăguți."

Danut Paun

Vino sa lucrezi la CombiVliet!