Oferim lucru pe tot parcursul anului
Bonus de performanta de pana la 25%.
Vino singur, in cuplu sau grup!
Locuinta cu bucatarie si baie proprie
Asistenta personala
Română

Lucreaza in horticultura

Alăturați-vă: 10+ locuri disponibile

Cauti un loc de munca in horticultura?

CombiVliet iti ofera un loc de munca ofertant in horticultura in Olanda. Suntem in continua cautare de oameni buni care sa ne ajute in cultivarea rosiilor. CombiVliet poate fi considerat una dintre cele mai mari si cele mai moderne companii horticole din lume. Aici iti oferim conditii bune de munca si vom avea mare grija de tine pe toata durata calatoriei! Impreuna cu un grup mare de colegi, vei lucra intr-o sera de rosii foarte moderna, unde totul este curat si sigur. Printre responsabilitati, alaturi de colegii de munca, te vei asigura ca tomatele sunt cultivate corespunzator si dupa standarde inalte zi de zi. Cu acest job castigi excelent si lucrezi pentru un angajator de incredere, nu ezita sa intrebi unul dintre viitorii tai colegi!

De ce ai veni sa lucrezi in horticultura?

CombiVliet iti garanteaza cel puțin 38 de ore de munca pe saptamana, pe tot parcursul anului. Alte locuri de munca din horticultura au adesea legatura cu anotimpurile, dar la CombiVliet munca continua pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, acest job are si mai multe avantaje! Pe langa faptul ca faci peste 38 de ore garantate, castigi un salariu de 10,34 EUR/ora si poti castiga cu 25% mai mult pe ora datorita schemei de bonusare! Pe langa un job frumos in horticultura si un salariu bun, locuiesti intr-o casa moderna in care vei gasi tot ce ai nevoie. Avem grija de tine si in afara serviciului. Regiunea are multe de oferit. Iti place pescuitul, socializarea, sportul sau ai prefera sa petreci o zi in centrul Amsterdamului? Totul este posibil aici!

Cum poti participa?

Poti aplica direct, daca iti pare un loc de munca potrivit. Preferi sa vii singur sau ti-ar placea sa te alaturi partenerului tau sau unui grup de prieteni? Acest lucru este posibil la CombiVliet! Multe locuri de munca trec printr-o agenție de recrutare si nu iti pot garanta intotdeauna un loc de munca permanent. De aceea, de multe ori nu stii dinainte daca lucrezi cu grupul tau de prieteni la aceeasi companie si daca puteti locui in aceeasi casa. Pentru a ne asigura ca totul merge bine, lucram NL Jobs. Agentia de recrutare NL Jobs are o reputatie excelenta, deoarece isi onoreaza intotdeauna acordurile. Daca ai indoieli in acest sens, iti putem recomanda sa contactezi alti lucratori NL Jobs. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Echipa CombiVliet spera sa te poata primi in curand, deoarece lucrul in sectorul horticol este foarte ofertant!

Fac parte din echipa CombiVliet!

Multi oameni din strainatate vin sa lucreze la CombiVliet. Vrei sa afli experienta lor si cum se simt ca fac parte din echipa CombiVliet?

"Lucrez de câțiva ani la CombiVliet. Acum cunosc o mulțime de oameni. Oamenii de aici sunt foarte drăguți și mă distrez în afara serviciului. Cu siguranță aș recomanda asta altor oameni!"

Daniela-Catalina Stan

„Am avut mai multe locuri de muncă în Olanda, dar de când sunt aici, nu mai caut”.

Dawid Jasek

"CombiVliet este o companie cu un nume bun, totul este bine organizat în ceea ce privește locuința, transportul și munca în sine. Cel mai mare avantaj al tuturor a fost că am putea lucra și locui aici împreună în cuplu."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

"Un prieten m-a invitat să vin să lucrez aici. A trebuit să mă obișnuiesc la început, dar îndrumarea este bună și munca este foarte distractivă. Și se plătește bine :)"

Karolina Zajda

"Este posibil să lucrezi la roșii. Nu este foarte greu. Lucrez cu oameni drăguți."

Danut Paun

Avem mare grija de tine!

La CombiVliet faci parte dintr-o echipa unita si nu esti considerat doar „un” lucrator temporar. Vei primi indrumare personala in limba romana si o buna pregatire inca din prima etapa.

  • Locuinta moderna Oferim angajatilor nostri apartamente complet echipate.
  • Salariu atractiv Salariile sunt conform cu standardul pietei si iti vei primi salariul incepand din prima zi de munca.
  • 25% bonus de performanta Daca vrei sa castigi mai mult, poti face asta la CombiVliet cu pana la 25% peste salariu.
  • Asistenta personala Iti oferim asistenta personala inca din prima etapa de aplicare la CombiVliet! 

Vino sa lucrezi la CombiVliet!