Oferim lucru pe tot parcursul anului
Bonus de performanta de pana la 25%.
Vino singur, in cuplu sau grup!
Locuinta cu bucatarie si baie proprie
Asistenta personala
Română

Ce presupune lucrul in sera?

CombiVliet iti ofera un loc de munca ofertant in Olanda. Suntem una dintre cele mai mari companii de cultivare a tomatelor din lume si cautam mereu oameni buni si muncitori! Pe durata sejurului iti vom oferi conditii bune de munca si de trai. Vei lucra impreuna cu un grup mare de colegi intr-o sera de rosii de inalta tehnologie, curata si sigura. Tu si colegii tai veti avea grija de recolta acestor rosii. Aici vei avea posibilitatea sa te bucuri de castiguri bune si un angajator de incredere. Pentru a te convinge de acest lucru trebuie doar sa intrebi unul dintre colegii cu care vei lucra!

De ce ai lucra in sera?

Acest job are mai multe avantaje! De exemplu, pe langa salariul de baza de 10,34EUR pe ora, poti castiga aditional pana la 25% extra datorita schemei de bonusare. Iti oferim garantat 38 de ore pe saptamana, pe tot parcursul anului, dar si posibilitatea de a lucra in plus. Ba mai mult, munca la CombiVliet nu este una sezoniera si te poti bucura de aceasta tot anul. Iti oferim o locuinta temporara intr-o casa moderna unde vei gasi tot ce ai nevoie. Regiunea in care vei lucra si vei locui iti ofera multe optiuni de distractie de care sa te bucuri in timpul liber. Fie ca vrei sa faci sport, sa pescuiesti sau sa vizitezi Amsterdamul, totul este posibil aici.

Cum te poti alatura?

Acest job iti ofera exact ceea ce cauti? Atunci grabeste-te sa te inscrii! Ceea ce face acest loc de munca unic este faptul ca te poti inscrie cu un grup de prieteni sau in cuplu. Deoarece nu suntem o agentie de recrutare, ci poate direct noul tau angajator, iti putem garanta atat tie, cat si colegilor tai de calatorie ca veti lucra si locui in acelasi loc. Lucram in parteneriat NL Jobs, o agentie de recrutare de incredere, care ne ajuta sa iti organizam jobul la CombiVliet. NL Jobs are multa experienta in ghidarea calatoriilor in Olanda, inclusiv cazarea si indrumarea ta personala. Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi si iti vom prezenta totul in detaliu. Speram sa ne vedem in curand in serele CombiVliet!

Avem mare grija de tine!

La CombiVliet faci parte dintr-o echipa unita si nu esti considerat doar „un” lucrator temporar. Vei primi indrumare personala in limba romana si o buna pregatire inca din prima etapa.

  • Locuinta moderna Oferim angajatilor nostri apartamente complet echipate.
  • Salariu atractiv Salariile sunt conform cu standardul pietei si iti vei primi salariul incepand din prima zi de munca.
  • 25% bonus de performanta Daca vrei sa castigi mai mult, poti face asta la CombiVliet cu pana la 25% peste salariu.
  • Asistenta personala Iti oferim asistenta personala inca din prima etapa de aplicare la CombiVliet! 

Te-au precedat

Multi oameni din strainatate vin sa lucreze la CombiVliet. Vrei sa afli experienta lor si cum se simt ca fac parte din echipa CombiVliet?

"Lucrez de câțiva ani la CombiVliet. Acum cunosc o mulțime de oameni. Oamenii de aici sunt foarte drăguți și mă distrez în afara serviciului. Cu siguranță aș recomanda asta altor oameni!"

Daniela-Catalina Stan

„Am avut mai multe locuri de muncă în Olanda, dar de când sunt aici, nu mai caut”.

Dawid Jasek

"CombiVliet este o companie cu un nume bun, totul este bine organizat în ceea ce privește locuința, transportul și munca în sine. Cel mai mare avantaj al tuturor a fost că am putea lucra și locui aici împreună în cuplu."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

"Un prieten m-a invitat să vin să lucrez aici. A trebuit să mă obișnuiesc la început, dar îndrumarea este bună și munca este foarte distractivă. Și se plătește bine :)"

Karolina Zajda

"Este posibil să lucrezi la roșii. Nu este foarte greu. Lucrez cu oameni drăguți."

Danut Paun

Vino sa lucrezi la CombiVliet!