Oferim lucru pe tot parcursul anului
Bonus de performanta de pana la 25%.
Vino singur, in cuplu sau grup!
Locuinta cu bucatarie si baie proprie
Asistenta personala
Română

Incepe sa lucrezi alaturi de noi!

Munca in strainatate iti ofera multe oportunitati, dar lucrul in echipa noastra este si distractiv, si bine platit! CombiVliet este unul dintre cei mai mari cultivatori de tomate din lume. Avem mai multe locatii in Europa si  zi de zi expediem mari de rosii in intreaga lume. Toate de cea mai buna calitate, pentru ca sunt cultivate cu mare grija in serele noastre. Iti poti incepe activitatea aici ca angajat de cultivare, lucrand cu o echipa prietenoasa si un salariu atractiv. Intreaba-l pe unul dintre colegii cu care vei lucra si asigura-te ca vrei sa faci parte din echipa noastra!

De ce un loc de munca in sera?

Munca in sera de rosii are avantajele sale, in special pentru ca este curata si sigura. In plus, exista intotdeauna ceva de facut si-ti putem oferi munca pe tot parcursul anului. Iti garantam 38 de ore de munca pe saptamana, nu doar in sezonul de varf, ci pe tot parcursul anului. Chiar daca rosiile nu pot fi recoltate, este multa munca de facut. Pe langa garantia orelor, CombiVliet iti ofera 10,34€ pe ora, pe care il poti creste cu pana la 25% cu bonusul de performanta! Pe langa munca, vei fi si bine ingrijit. Zonele de locuit sunt moderne si indeplinesc cerintele stricte pe care ni le impunem, astfel incat sa te poti relaxa dupa munca. 

Ba mai mult, zona ofera si o multime de oportunitati de relaxare. Fie ca vrei sa faci sport, sa pescuiesti, sa mergi in bar sau sa vizitezi Amsterdamul, totul este posibil aici.

Vrei sa incepi si tu cu un job in sera?

Atunci nu astepta prea mult si contacteaza-ne! CombiVliet lucreaza impreuna cu NL Jobs, care este cunoscut de ani de zile pentru atarnarea excelenta fata de toti angajatii. Vei lucra in serele de rosii de la CombiVliet, ia NL Jobs te va ajuta cu transportul si cazarea. Astfel putem fi siguri ca vei primi un sprijin excelent. Pentru ca vii sa lucrezi direct la CombiVliet, iti putem garanta atat tie, cat si colegilor tai de calatorie ca veti lucra si locui in acelasi loc.

Ai intrebari despre locul de munca, cazare sau transport? Logic, contacteaza-ne si te vom ghida cu placere. Ne vedem in curand!

Fac parte din echipa CombiVliet

Multi oameni din strainatate vin sa lucreze la CombiVliet. Vrei sa afli experienta lor si cum se simt ca fac parte din echipa CombiVliet?

"Lucrez de câțiva ani la CombiVliet. Acum cunosc o mulțime de oameni. Oamenii de aici sunt foarte drăguți și mă distrez în afara serviciului. Cu siguranță aș recomanda asta altor oameni!"

Daniela-Catalina Stan

„Am avut mai multe locuri de muncă în Olanda, dar de când sunt aici, nu mai caut”.

Dawid Jasek

"CombiVliet este o companie cu un nume bun, totul este bine organizat în ceea ce privește locuința, transportul și munca în sine. Cel mai mare avantaj al tuturor a fost că am putea lucra și locui aici împreună în cuplu."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

"Un prieten m-a invitat să vin să lucrez aici. A trebuit să mă obișnuiesc la început, dar îndrumarea este bună și munca este foarte distractivă. Și se plătește bine :)"

Karolina Zajda

"Este posibil să lucrezi la roșii. Nu este foarte greu. Lucrez cu oameni drăguți."

Danut Paun

Avem mare grija de tine!

La CombiVliet faci parte dintr-o echipa unita si nu esti considerat doar „un” lucrator temporar. Vei primi indrumare personala in limba romana si o buna pregatire inca din prima etapa.

  • Locuinta moderna Oferim angajatilor nostri apartamente complet echipate.
  • Salariu bun Salariile sunt conform cu standardul pietei si iti vei primi salariul incepand din prima zi de munca.
  • 25% bonus de performanta Daca vrei sa castigi mai mult, poti face asta la CombiVliet cu pana la 25% peste salariu.
  • Asistenta personala Iti oferim asistenta personala inca din prima etapa de aplicare la CombiVliet! 

Vino sa lucrezi la CombiVliet!