Oferim lucru pe tot parcursul anului
Bonus de performanta de pana la 25%.
Vino singur, in cuplu sau grup!
Locuinta cu bucatarie si baie proprie
Asistenta personala
Română

Vino sa lucrezi in Olanda!

Alăturați-vă: 10+ locuri disponibile

Gaseste-ti un loc de munca ofertant

Esti in cautarea unui loc de munca ofertant in Olanda? Atunci lucrul la CombiVliet este cu siguranta potrivit pentru tine! Suntem una dintre cele mai mari companii de cultivare a tomatelor din lume si cautam mereu oameni buni si muncitori! Suntem prezenti in mai multe tari si ne dezvoltam intr-un ritm rapid.

Pentru locatia noastra din Olanda, suntem in cautare de angajați care sa ne ajute cu toata munca implicata in cultivarea rosiilor. Aici, iti oferim conditii bune de munca, un mediu placut si sigur. Si pentru ca ne dorim sa ramai alaturi de noi cat mai mult timp, vom face tot posibilul pentru a-ti oferi o experienta cat mai buna si confortabila. 

De ce CombiVliet?

La CombiVliet ne dorim sa-ti oferim mai mult decat un loc de munca, ci o experienta de neuitat si o posibilitate de a te dezvolta atat personal, cat si profesional. Pe langa asta, iti propunem un salariu de 10,34 EUR pe ora si un numar minim de 38 de ore pe saptamana. In plus, iti oferim posibilitatea de a creste aceasta suma cu 25% prin intermediul bonusurilor. La CombiVliet iti garantam ca o sa ai de munca pe tot parcursul anului, pentru ca nu este un job sezonier. Aici, avem intotdeauna ceva de facut, comparativ cu alte locuri de munca din Olanda, care-ti pot oferi decat un job sezonier, de scurta durata. Alatura-te echipei si convinge-te singur! 

Cum poti aplica?

Acest job iti ofera exact ceea ce cauti? Atunci grabeste-te sa te inscrii! Ceea ce face acest loc de munca unic este faptul ca te poti inscrie cu un grup de prieteni sau in cuplu. Deoarece nu suntem o agentie de recrutare, ci direct noul tau angajator, iti putem garanta atat tie, cat si colegilor tai de calatorie ca veti lucra si locui in acelasi loc. Lucram in parteneriat cu NL Jobs, care ne ajuta sa va organizam jobul la CombiVliet. NL Jobs este o agentie de recrutare cu multa experienta in ghidarea calatoriilor in Olanda, inclusiv cazarea si indrumarea ta personala. Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi si iti vom prezenta totul in detaliu. Speram sa ne vedem in curand in serele CombiVliet!

Avem mare grija de tine!

La CombiVliet faci parte dintr-o echipa unita si nu esti considerat doar „un” lucrator temporar. Vei primi indrumare personala in limba romana si o buna pregatire inca din prima etapa.

  • Locuinta moderna Oferim angajatilor nostri apartamente complet echipate.
  • Salariu atractiv Salariile sunt conform cu standardul pietei si iti vei primi salariul incepand din prima zi de munca.
  • 25% bonus de performanta Daca vrei sa castigi mai mult, poti face asta la CombiVliet cu pana la 25% peste salariu.
  • Asistenta personala Iti oferim asistenta personala inca din prima etapa de aplicare la CombiVliet! 

Fac parte din echipa CombiVliet

Multi oameni din strainatate vin sa lucreze la CombiVliet. Vrei sa afli experienta lor si cum se simt ca fac parte din echipa CombiVliet?

"Lucrez de câțiva ani la CombiVliet. Acum cunosc o mulțime de oameni. Oamenii de aici sunt foarte drăguți și mă distrez în afara serviciului. Cu siguranță aș recomanda asta altor oameni!"

Daniela-Catalina Stan

„Am avut mai multe locuri de muncă în Olanda, dar de când sunt aici, nu mai caut”.

Dawid Jasek

"CombiVliet este o companie cu un nume bun, totul este bine organizat în ceea ce privește locuința, transportul și munca în sine. Cel mai mare avantaj al tuturor a fost că am putea lucra și locui aici împreună în cuplu."

Davis Rezis & Elizabete Marina Arutjunjana

"Un prieten m-a invitat să vin să lucrez aici. A trebuit să mă obișnuiesc la început, dar îndrumarea este bună și munca este foarte distractivă. Și se plătește bine :)"

Karolina Zajda

"Este posibil să lucrezi la roșii. Nu este foarte greu. Lucrez cu oameni drăguți."

Danut Paun

Vino sa lucrezi la CombiVliet!